La Guàrdia Civil decomissa 10 milions de paperetes a una nau industrial de Barcelona

Per . Actualitzat el

Efectius de la Guàrdia Civil, dins de l’operatiu a nivell català per impedir la celebració del referèndum de l’1 d’octubre, ha intervingut en una nau industrial de Bigues i Riells (Barcelona), «material electoral fonamental per a la realització del referèndum suspès pel Tribunal Constitucional», segons ha informat el ministeri d’Interior. Concretament en el registre realitzat a una nau ubicada al polígon industrial Ca Barris de la localitat de Bigues i Riells (Barcelona), els cossos policials han intervingut 9.894.350 paperetes de votació. En aquesta mateixa ubicació,  també han intervingut el següent material que es troba en fase de comptabilització:

Cartells amb la llegenda ‘local electoral’
Actes de llista numerada de votants amb la inscripció ‘referèndum de autodeterminació de Catalunya 2017″
Actes de sessió d’escrutini
Actes de Constitució de taula
Altres formularis

Aquestes actuacions de la Guàrdia Civil s’emmarquen en les diligències que instrueix el Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, declarades secretes.