Presentada una nova edició de Festa per a Tothom

Més de 400 persones, entre voluntaris i persones discapacitades, participen enguany en aquesta iniciativa patrocinada per Dow Chemical

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte al matí s’ha presentat la 27a edició del programa ‘Festa per a Tothom’, en un acte celebrat al Balcó del Mediterrani i que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; la tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos; el director general de Dow Chemical a Espanya i Portugal, Anton Valero i el director del Complex Industrial de Dow Tarragona, Jaume Sariol.

El programa Festa per a Tothom té com a principal objectiu contribuir a la visualització de la discapacitat i facilitar la participació dels diferents col·lectius de la ciutat en la festa. Un equip de persones que adopta el format de penya festiva i que compta amb transport adaptat, servei d’interpretació de llengua de signes i facilitats d’accessibilitat, promouen la participació en un seguit d’actes. Així, assistiran a la Santa Tecla petita; al Pregó de Festes que serà interpretat en el llenguatge de signes i  també  presenciaran la Processó del braç de Santa Tecla i  el castell de focs, entre d’altres actes festius.

Unes 400 persones, entre voluntaris i persones amb capacitats diferents, aniran rotant en els diferents actes de Santa Tecla.