La vaga d’examinadors de trànsit podria allargar-se a l’octubre

De moment està confirmada per a tots els dilluns, dimarts i dimecres de setembre

Per . Actualitzat el

Segons informa el sindicat UGT, «els examinadors i les examinadores de Trànsit tornaran a fer vaga dilluns, dimarts i dimecres, convocatòria que mantindran els dies 25, 26 i 27 de setembre. Aquests professionals exigeixen a la DGT que faci efectiu el pagament del complement salarial específic a què es va comprometre amb els sindicats ara fa 10 anys.  El seguiment de la vaga durant els tres dies d’aquesta setmana s’ha mantingut a Catalunya entre el 85% i el 90%, depenent del territori. Aquesta setmana la DGT no ha convocat el comitè de vaga». I afegeix que «davant d’aquesta situació, el col·lectiu es planteja ampliar la convocatòria de vaga al mes d’octubre, ja que no pensen renunciar als seus drets».

A Catalunya hi ha 112 examinadors i examinadores de Trànsit que realitzen 13 exàmens diaris cadascun d’ells.