El Sopar Solidari de la Fundació PortAventura recapta 87.170 euros

Els diners aniran destinats a les associacions Down Tarragona i La Muntanyeta

Per . Actualitzat el

El 7è Sopar Solidari de la Fundació PortAventura va congregar ahir dijous dia 14 més de 1.200 comensals entre particulars sensibilitzats per les diverses causes, empreses de tots els sectors, entitats públiques i representants d’entitats benèfiques i socials.

L’esdeveniment va aconseguir recaptar 87.170 euros, que aniran destinats íntegrament a dues organitzacions territorials: Down Tarragona (Reus) mitjançant el projecte “Agafa’t al 21”, un servei d’inserció sociolaboral per afavorir la igualtat d’oportunitats, tracte i no discriminació de persones amb síndrome de Down i altres capacitats; i a l’APPC “La Muntanyeta”, per  la construcció del nou centre de paràlisi cerebral a Bonavista (Tarragona). La recaptació total obtinguda va superar la xifra de l’any passat (85.302 €).

Durant l’esdeveniment es va retre homenatge a Eloi Moreno, primer judoka català amb síndrome de Down a Catalunya que obté el cinturó negre; l’equip del Nàstic “Nàstic Genuine” format per nens i joves amb síndrome de Down i, el moment més emocionant de la nit va ser l’homenatge a títol pòstum, a Jaume Marí, el que va ser president de Confederació ASPACE (Atenció a la Paràlisi Cerebral d’Espanya) i director general de l’APPC “la Muntanyeta” fins que va morir fa uns mesos.

Des de 2011, la Fundació PortAventura ajuda diferents col·lectius desfavorits mitjançant la dotació de recursos i el suport per desenvolupar diferents programes solidaris, com jornades d’accessibilitat a l’oci, esdeveniments de sensibilització a la societat, i campanyes de recaptació de fons, amb l’objectiu de continuar la tasca de sensibilització social sobre cadascun dels seus àmbits d’actuació.