Arriba la 4a Ruta dels Platets de l’Arboç

La iniciativa començarà el pròxim 29 de setembre

Per . Actualitzat el

Després de la gran acceptació obtinguda en les tres primeres edicions, l’Ajuntament de l’Arboç presenta la 4a Ruta dels Platets, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica on aquells que ho desitgin podran degustar tota una sèrie de platets o petites racions seleccionades i originals en diferents establiments de restauració de la vila.

En la 4a Ruta dels Platets hi participaran 11 establiments de restauració de l’Arboç i tindrà lloc els caps de setmana del 29, 30 de setembre i 1 d’octubre, i del 6, 7 i 8 d’octubre de 2017. S’ha establert un preu unitari de 2,50 euros que inclou el platet o ració i un quinto de cervesa o copa de vi.

Cadascun dels 11 establiments adherits a la Ruta presenta un platet original, amb propostes gastronòmiques diverses i variades, realitzades amb productes de qualitat i proximitat, que inclouen carn, peix, verdura i moltes sorpreses que els participants podran degustar.

Cada cop que es consumeixi un platet l’establiment segellarà la butlleta de participació. Els usuaris que presentin la butlleta de participació amb 8 dels 11 segells tindran com a novetat un record de la Ruta del Platets que es desvetllarà més endavant. Aquells que presentin els 11 segells entraran en el sorteig d’interessants premis i tindran dret a votar quin ha estat el millor platet, i el platet més original.

La 4a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.