La campanya Respecta’m, present a la festa major

La iniciativa per la prevenció de conductes sexistes s’ubicarà en diferents indrets de la ciutat

Per . Actualitzat el

Durant les festes de Santa Tecla l’envelat de la campanya municipal «Respecta’m» estarà present en tres indrets de la ciutat per donar informació,  ajudar a reconèixer les conductes sexistes i animar a les dones i el seu entorn que les denunciïn.

Divendres dia  15 l’envelat «Respecta’m» estarà ubicat a l’espai Barraques al passeig de les Palmeres, de les 18 a les 21 hores; el dia 20 en el concert que tindrà lloc a l’avinguda Vidal i Barraquer, de les 22 a les 3 de la matinada;  el dia 21, a la plaça de la Font durant el Pregó de festes, de les 18 a les 19 hores, i la vigília del 22,  la carpa romandrà al Camp de Mart, de les 22 a les 4 de la matinada. Durant aquesta nit, el grup d’agents juvenils del  Komando NitsQ recorreran els llocs de festius i estaran coordinats amb la Guàrdia Urbana per a la recollida d’incidències.

A l’envelat també es donarà informació del protocol d’atenció a les conductes sexistes que s’ha posat en marxa a la ciutat i que està actiu durant tot l’any. A més, hi haurà  disponible un kit format per una samarreta i una polsera amb el lema de la campanya, que es podrà adquirir a preu de cost, i  es regalarà el got reutilitzable per a les festes a les persones que adquireixin el pak.

El telèfon d’atenció a conductes sexistes és el 622 020 297, també s’atendrà per WhatsApp del 15 al 22 de setembre durant el dia i la nit del 22 fins a les 6 de la matinada. Qualsevol persona que necessiti informació o ser atesa per algun succés relacionat amb les conductes sexistes rebrà orientació immediata.

La campanya municipal de prevenció de conductes sexistes en l’oci de la ciutat, especialment en contextos festius i nocturns, es va engegar per les festes de Sant Magí de l’any passat.