Tarraco, entre els quatre noms finalistes per al nou model de Seat

Per . Actualitzat el

Tarraco, Alborán, Aranda i Ávila són els quatre noms que Seat ha seleccionat perquè entrin en la votació popular per decidir el nom del futur tot terreny de l’automobilística —el més gran d’aquesta gamma, que inclou també l’Ateca i l’Arona—, que sortirà a la venda a final de l’any vinent. El president de la companyia, Luca de Meo, ha anunciat aquest dimarts els quatre finalistes en roda de premsa en el Saló de l’Automòbil de Frankfurt, després que l’automobilística hagi rebut més de 10.000 propostes per donar nom al nou model, de les quals inicialment Seat en va seleccionar nou —Abrera, Alborán, Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco i Teide—. A partir d’aquest dimarts i fins al 25 de setembre s’obre el procés de votació pública (www.seat.es) per triar el candidat preferit entre els últims quatre finalistes i el que rebi més vots serà el guanyador.