Lluís Carreras, fulminat

El seu lloc l’agafa de manera interina Rodri, el preparador del filial grana

Per . Actualitzat el

Lluís Carreras ja ha deixat de ser entrenador del Nàstic després d’haver sumat només un punt en l’inici d’aquesta temporada, tot agreujat per la derrota 2-0 assolida anit al camp del Càdis. El Consell d’Administració del Club Gimnàstic ha pres aquest migdia la decisió i ja li ha comunicat a Carreras. El seu lloc l’ocuparà momentàniament Rodri, del filial grana, que aterrarà a la banqueta del primer equip grana acompanyat de Santi Coch, que exercirà de segon preparador.

El Nàstic ocupa la darrera posició a la taula de classificació i, de moment, mostrant un joc molt allunyat del que esperava l’afició grana després de la revolució experimentada per la plantilla aquest estiu. Carreras només ha dirigit el Nàstic en cinc partits oficial (4 en lliga i 1 en Copa de Rei), sense conèixer la victòria en cap d’ells.