Aparatós accident d’un camió a la Part Alta

El vehicle s’hauria desfrenat durant els treballs de descàrrega

Per . Actualitzat el

Un camió de fruita ha bolcat aquest matí a la Baixada de la Misericòrdia i ha quedat encastat al carrer del Trinquet Vell de la Part Alta de Tarragona.

Els fets han passat quan el camió de repartiment estava aturat al carrer Major cantonada amb la Baixada de la Misericòrdia i el conductor estava descarregant gènere, moment en què s’ha desfrenat i ha envaït el carrer fins a xocar amb la barana de la Baixada de la Misericòrdia i ha quedat bolcat a l’entrada del carrer Trinquet Vell. Dos vianants han resultat ferits lleus en esquivar el vehicle, un d’ells ja ha estat donat d’alta i l’altre ha rebut un cop al cap i ha estat traslladat a l’Hospital Joan XIII i es troba en observació. Fins al lloc s’hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana, Bombers i el SEM.

La zona ha quedat acordonada i ja s’ha activat la grua per retirar el vehicle. Un cop retirat, es realitzaran les tasques de neteja i desenrunament de la zona afectada i avui mateix es procedirà a construir una barana provisional que garanteixi la seguretat dels vianants. I, posteriorment, es reconstruirà la barana.