Els centres cívics presenten la programació de tardor

Hi ha un total de 90 activitats i de 1.330 places

Per . Actualitzat el

Centre cívic municipal de Llevant.

La programació de la Xarxa de Centres Cívics per aquesta tardor presenta més de 90 activitats, amb un total de de 1.330 places, que es duran a terme als sis equipaments municipals distribuïts per la ciutat. Prop de 29 de les propostes són novetats, entre les quals destaquen: introducció a la jardineria urbana, cuina energètica o plat únic saludable. La consellera de Joventut i Centres Cívics, Ivana Martínez, ha destacat la varietat de la programació que inclou activitats per a tots les edats i interessos i afegit que: “juntament amb les noves propostes es mantenen d’altres consolidades i exitoses com els tallers de cuina, d’idiomes i de manualitats”.

L’aposta de la temporada són les activitats infantils i familiars que s’han incrementat notablement, arribant a un total de 20. Així, durant la tardor s’han programant: música en família, massatge per a nadons, ludobaby, ioga familiar, entre d’altres. Per Nadal, es durà a terme el petit cercle de contes que s’emmarca dins de les activitats de les ludoteques dels diferents equipaments. Les activitats per a adults sumen un total de 59 i es mantenen les més exitoses com  les activitats de cuina i fotografia, la restauració de mobles, l’aprenentatge idiomes i els tallers de manualitats, entre d’altres.

Aquesta tardor, la Xarxa de Centres Cívics i el Club dels Tarraconins organitzaran conjuntament el Pati de Mares i Pares i oferiran les xerrades i conferències en els equipaments de proximitat. El Pati de Mares i Pares és un cicle de conferències a càrrec de professionals del món de la psicologia, pedagogia i sociologia especialitzats en l’àmbit de l’educació i l’aprenentatge dels infants.

Juntament amb l’Antena del Coneixement de la URV també s’han programat activitats pensades per apropar el saber universitari a la ciutadania. Es tracte de cursos que es combinen sortides al carrer com ara l’Instawalk científic d’Antoni Martí i Franquès, en el marc de la Setmana de la Ciència;  per segon any, oferiran ‘El món dels bolets’ i s’estrena l’activitat ‘La revolució industrial a les comarques de Tarragona: El transport i les colònies mineres’.

Les inscripcions als cursos de tardor començaran el 13 de setembre i s’allargaran fins el dia 30 de setembre a través de la pàgina web http://www.tarragona.cat/centrescivics/

El Carnet TarragonaJove s’afegeix als descomptes del 50% que ja gaudeixen els membres del Club del Tarraconins i les persones jubilades, pensionistes i aturades.