Comença un curs de formació per treballar en comerços

Fins al dia 11 de setembre estan obertes les inscripcions al programa “Comerç actiu”

Per . Actualitzat el

Fins al dia 11 de setembre estan obertes les inscripcions per participar en el programa “Comerç actiu”, una iniciativa de la conselleria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, que té com objectiu millorar la capacitació dels treballadors que vulguin treballar en comerços i donar assessorament a l’empresariat d’aquest sector.

El programa consta de sessions formatives i té dues vessants diferenciades: d’una banda, va adreçat a persones majors de 30 anys en atur o amb necessitats  de reciclatge professional que vulguin treballar en el sector comercial a les quals se’ls hi donarà formació i faran practiques en establiments i,   d’altra banda,  s’ofereix a l’empresariat del comerç de proximitat de Campclar, Bonavista, Mercat Central i voltants,  que mitjançant sessions  teoricopràctiques tinguin recursos per millorar els seus comerços.

D’aquesta manera es vol contribuir al desenvolupament dels establiments que formen part de la Zona d’Acolliment de Creueristes, de l’entorn del Mercat Central i  de l’Anella Mediterrània que l’any vinent es convertirà en l’epicentre dels Jocs Mediterranis. Aquestes zones abasten gairebé el 50% del teixit comercial de Tarragona.

Totes les activitats de formació seran gratuïtes.

El programa Comerç Actiu està cofinançant per l’Ajuntament de Tarragona i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.