Es posa en marxa una aplicació per a mòbils per Santa Tecla

Permetrà consultar tota la programació prevista de manera permanentment actualitzada

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona i el projecte Viu360.cat (http://viu360.cat/), liderat pel comunicador Xavier Balsells, han acordat, per a aquestes festes, la creació de l’aplicació per a mòbils ‘Santa Tecla 17’, que recull tota la programació prevista de manera permanentment actualitzada. L’app està disponible tant per al sistema iOs com per a Android i, a més de donar informació dels actes programats dia a dia, permet a l’usuari assenyalar-ne els favorits i possibilita guardar els que més li interessen i personalitzar-se l’agenda. L’app també geolocalitza les activitats per tal de poder saber com arribar-hi a partir de Google Maps. A través de l’aplicació també es notificaran els canvis més rellevants que puguin ser causats per la pluja o altres.

D’altra banda, dins de l’aplicació, els usuaris hi poden trobar un espai dedicat a les imatges del web Viu360.cat, el qual recull panoràmiques en 360 graus de moments i llocs festius interessants. En l’actualitat, s’hi poden visualitzar les fotografies que es van fer durant les festes de l’any passat, així com imatges de recintes emblemàtics, d’espais naturals i del Concurs de Focs Artificials; a partir del dia 14 de setembre, n’apareixeran dels millors instants teclers de 2017.

L’app ja està disponible als mercats virtuals dels dos sistemes (iOS i Android) i a la pàgina http://www.tarragona.cat/lajuntament/comunicacio-i-participacio/aplicacions-mobils-app