La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora 11 nous agents

Tenen entre 20 i 39 anys i tres són dones

Per . Actualitzat el

Aquest migdia han pres possessió els 11 nous agents de la Guàrdia Urbana. Aquests nous components de la policia local són els guanyadors de la convocatòria que va fer fa un any l’Ajuntament de Tarragona i on es van presentar 800 aspirants. Tenen entre 20 i 39 anys. Dels 11, 3 són dones i el 70 per cent viuen a Tarragona.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància “de la incorporació d’aquest nous agents, que s’afegeixen a una plantilla de 230 policies. Això significa –ha remarcat– que estem molt a punt d’aconseguir els 260 agents que vam dir”. Ballesteros ha explicat que amb aquestes noves incorporacions s’aconseguirà rejovenir la plantilla actual i “dotar de més proximitat la nostra policia”.

Ballesteros ha pronunciat unes paraules d’ànim i suport a la plantilla de la Guàrdia Urbana, que té molt bona valoració per part dels ciutadans. “Vivim uns moments complicats. Teniu la complicitat de tots nosaltres perquè sabem que sou un cos de seguretat exemplar i sabeu fer bé la feina”.