Continua la vaga d’examinadors de Trànsit

Les autoescoles tarragonines reclamen una entesa o altres mesures que desencallin la situació

Per . Actualitzat el

Els examinadors i les examinadores de Trànsit tornaran a la vaga dilluns. Concretament, han convocat aturades tots els dilluns, dimarts i dimecres del mes de setembre per exigir a la DGT que faci efectiu el pagament del complement salarial específic a què es va comprometre amb els sindicats ara fa 10 anys. La darrera reunió entre el comitè de vaga i la direcció de la DGT va tenir lloc el passat 22 d’agost a Madrid i va acabar sense acord.

La vaga dels examinadors fa que les autoescoles tarragonines registrin un descens del 60% de les matrícules durant l’estiu ja que centenars d’alumnes s’han quedat sense poder-se treure el carnet de conduir per la impossibilitat d’examinar-se de la part pràctica.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, el president de l’Associació d’Autoescoles de Tarragona, Carles Olivé, ha reclamat una entesa entre les parts i ha afirmat que caldria analitzar possibles mesures com externalitzar el servei o que altres funcionaris de l’Estat, com ara agents de la Guardia Civil o de Correus, passin a fer d’examinadors de Trànsit.