Salou aprova un projecte per millorar l’enllumenat públic de la carretera de la Costa

Les obres, en procés de licitació, tindran un cost de 95.907 euros i un termini d’execució de 4 mesos

Per . Actualitzat el

El projecte de millora de l’enllumenat públic aprovat per l’Ajuntament de Salou, es durà a terme al tram de la carretera de la Costa comprés entre la rotonda de la carretera del Far i la de Replanells. Aquest tram està format per columnes què, a causa de la seva antiguitat, presenten un estat de corrosió avançat, a més de la manca d’il·luminació.

Aquestes columnes de 4 metres disposen de dos tubs de fluorescents de 36W cadascuna i es milloraran per minimitzar la contaminació lumínica i, alhora, es pretén obtenir un estalvi energètic aplicant sistemes d’encesa, equips i làmpades de més alt rendiment.

El tram on s’actuarà disposa de 79 punts de llum distribuïts en 2 quadres de comandament. De tots els punts de llum, a un total de 75 se’ls canviarà la columna, lluminària (pantalla fluorescent), equip d’encesa i làmpada actual per tecnologia de vapor de sodi d’alta pressió (VSAP). Als altres quatre punts restants (columna de 10 m), els de la rotonda de Replanells, se’ls canviarà només l’equip d’encesa i la làmpada actual de vapor de mercuri (VM) per sodi d’alta pressió (VSAP). També se substituiran els fluorescents muntats a les mateixes columnes per fluorescents led de 18W.