El Ball de Bastons i la Mulassa, protagonistes del barrilet de les festes 2017

A més de la nova edició del barrilet, s’han presentat l’ampolla de Chartreuse de Santa Tecla i la nova ampolla dedicada a Tarragona, “La Tau”

Per . Actualitzat el

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del barrilet de les festes de Santa Tecla 2017, dedicat al ball de bastons i la mulassa, que enguany estan d’aniversari. El Ball de Bastons de Tarragona celebra el seu 40è aniversari i la Mulassa de Tarragona, una mica més jove, en celebra 30. Una altra novetat és la incorporació de la bandera de Tarragona al mig del barrilet, que ha estat dissenyat per l’artista gràfic tarragoní Xuspa Guillén.

S’ha aprofitat l’ocasió per a presentar també les ampolles d’edició especial per Santa Tecla 2017 de Chartreuse, amb el format antic de 70 cl i que porten la imatge oficial de les festes a la contraetiqueta. S’han embotellat un total de 1.300 botelles de Chartreuse groc i 200 de Chartreuse verd. L’alcalde Ballesteros ha volgut agrair el compromís de la Chartreuse de Tarragona, destacant la seva vinculació al patrimoni cultural, històric i econòmic de la ciutat, sobretot durant les festes de Santa Tecla.

Yannick Rochez, responsable d’exportació de Chartreuse, ha volgut explicar que: “la voluntat de la marca és fer de Tarragona un mercat diferent de la resta del país i seguir cuidant els tarragonins d’una manera preeminent”.  Per aquest motiu, aquest any s’ha elaborat una ampolla dedicada a la ciutat de Tarragona, per donar les gràcies a tants anys de relació entre la ciutat i la marca, segons destaca Carme Rodríguez, la representant de Chartreuse a Tarragona. La botella és una barreja de Chartreuse groc amb una mica de Chartreuse verd. Al disseny de l’etiqueta, a més del degradat de groc a verd, hi ha la bandera de Tarragona i el símbol de la Tau. La contraetiqueta està escrita en català i s’hi pot veure una fotografia de l’antiga fàbrica de Chartreuse a la ciutat. El nou producte s’anomena “La Tau” i, d’aquí a finals d’any, sortirà al mercat un tiratge de 5.000 ampolles que només es podran adquirir a bodegues i botigues especialitzades de Tarragona ciutat.