Jornada de portes obertes al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca

L’Ajuntament de Vila-seca convida als vila-secans a visitar les noves instal·lacions el pròxim dia 2 de setembre, després de la seva rehabilitació

Per . Actualitzat el

S’han finalitzat les obres del Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, situat al Campus Educatiu i Esportiu del municipi, que ha estat rehabilitat de manera íntegra per adequar-lo a la normativa actual pel que fa a funcionalitat, accessibilitat, seguretat i eficiència.

Entre les millores s’ha cobert i ampliat la pista poliesportiva annexa i s’ha renovat el seu paviment; s’ha construït un porxo com a element d’unió entre els dos espais i, s’ha fet una rehabilitació integral de l’interior del pavelló, on destaquen el nou vestíbul, l’adequació i renovació dels vestidors i la instal·lació de plaques solars per a l’aigua sanitària, entre d’altres. També s’ha renovat totalment l’equipament esportiu: cistelles, porteries, marcadors, seients, banquetes, etc. Aquesta actuació ha tingut un cost d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

Al mateix espai, s’hi poden trobar el Complex de Piscines de Vila-seca i els equipaments educatius: instituts, la facultat de Turisme i Geografia de la URV i el Parc Científic de Turisme i Oci de Catalunya, en 116.000 m² dedicats a l’ensenyament i l’esport.

Tots els vila-secans estan convidats el dissabte 2 de setembre a visitar les instal·lacions, en una jornada de portes obertes amb el següent horari: al matí d’11.00 a 13.00 h i a la tarda de 17.00 a 20.00 h.