Un accident a Salou deixa cinc víctimes mortals

El sinistre tenir lloc diumenge a la tarda, quan un cotxe va xocar contra un autobús a l’avinguda de Cap Salou

Per . Actualitzat el

Els fets van tenir lloc al tram entre Replanells i Pla de Maset, a l’avinguda de Cap Salou. Segons fonts de la Policia Local de Salou, l’accident s’hauria produït al voltant de les 16.30 hores, quan un automòbil tot terreny hauria envaït el carril contrari, xocant de cara amb un autobús. L’impacte dels dos vehicles ha provocat la mort dels cinc ocupants del cotxe, conduït per un senyor de 83 anys i ocupat per la seva esposa, la germana d’aquesta -tots tres de Reus- i uns amics del matrimoni procedents d’Aragó i que estaven passant l’estiu a Salou.

Les investigacions de la Policia Local de Salou apunten que el cotxe hauria realitzat una maniobra d’invasió del carril contrari per intentar esquivar un vehicle que obria la porta, xocant frontalment amb l’autobús de la línia regular de la companyia Plana. Ni el conductor de l’autobús ni els passatgers han sofert danys, i tampoc les persones del vehicle estacionat que hauria obert la porta.