El Nàstic empata a 1 al derbi contra el CF Reus

Els de Carreras milloren la imatge i sumen el primer punt de la temporada

Per . Actualitzat el

El Nàstic de Carreras ja ha sumat el primer punt de la temporada gràcies a l’empat assolit al municipal de Reus en un partit igualat. Abans del partit, els dos equips es van unir per mostrar el condol per les víctimes del terrorisme amb una pancarta on es podia llegir #TotsSomCambrils.

Començava un derbi vibrant on el conjunt roig i negre es mostrava incisiu de cara a la porteria rival fins a marcar gol al minut 23, un xut executat per Gus Ledes en una falta llunyana que sorprenia el porter grana. Barreiro perdia l’oportunitat d’un empat un minut més tard. Dos intents fallits més per part d’Omar i Delgado han provocat la victòria dels reusencs al final del primer temps.

La segona part començava amb un Nàstic més segur què, al minut 58, aconseguia empatar amb els locals gràcies al gol de Maikel Mesa en una espectacular rematada de volea des del segon pal. L’asturià Juan Muñiz ha intentat, en dues ocasions, aconseguir el segon gol sense èxit. També els locals haurien pogut marcar al tram final del partit en un lliure-indirecte que Xavi Molina va treure sota pals i un penal de Querol que Dimitrievski aconseguia aturar. Tot i la lluita d’Emaná als últims minuts, el Nàstic no ha pogut culminar la remuntada. El partit finalitzava en empat després de tres minuts d’afegit.

El dissabte vinent el Nàstic s’enfrontarà davant l’Sporting de Gijón al Nou Estadi, on buscarà la primera victòria davant la Marea Grana.