Nou cos de Protecció Civil a l’Arboç

El cos de voluntaris de Protecció Civil s’estrenarà oficialment durant els actes de la Festa Major de l’Arboç

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç ha signat un conveni per crear el cos de Protecció Civil al municipi. Aquest serà l’encarregat de vetllar per la seguretat de la ciutadania de l’Arboç, dissenyant un pla d’actuació per prevenir i actuar en situacions de risc o emergència. L’equip de voluntaris de Protecció Civil oferiran, a més, formació i informació sobre seguretat ciutadana als veïns del municipi i duran a terme campanyes de sensibilització en matèria de protecció civil.

Entre les primeres tasques a desenvolupar pel nou cos, cal destacar la d’identificació i anàlisi dels elements vulnerables del municipi, com basses, hidrants o senyalitzacions de zones de risc per a poder dissenyar els plans de protecció civil de la localitat.

L’Ajuntament convida a la ciutadania a incorporar-se a les accions del cos, la creació del qual ha estat iniciativa de la regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament de l’Arboç, i treballar plegats per la seguretat i bona convivència del municipi.

L’activitat del cos de Protecció Civil de l’Arboç es pot seguir al seu compte de Twitter, @PC_ARBOC