Se celebra el primer Birra’n’cama al Vendrell

La gimcana pensada pels amants de la cervesa serà el dissabte 26 d’agost i l’organitza l’associació Tornem Alego

Per . Actualitzat el

Els vendrellencs podran participar el dissabte pròxim en una activitat diferent i dinàmica, la Birra’n’cama, una gimcana que tindrà lloc a partir de les 19 h des de la plaça Nova i pels carrers del centre de la ciutat. L’activitat vol convertir-se en un punt de trobada d’amics que participin en una activitat mai vista fins ara al Vendrell.

La dinàmica del Birra’n’cama es basa en un recorregut tancat on, a mesura que s’hi vagi avançant, els equips participants hauran de realitzar proves per demostrar les seves aptituds i habilitats, relacionades amb el món de la cervesa. A més, també s’hi pot participar recorrent l’itinerari, veient com participen els equips i ser part del jurat de les proves. Durant tot el recorregut hi haurà música a càrrec dels John Lemon’s DJ.

El recorregut finalitzarà a la plaça Tívoli, on s’entregaran els premis als participants i hi haurà un sopar popular i fi de festa amb els mateixos John Lemon’s.

Per a més informació i inscripcions podeu visitar la pàgina de Facebook de l’Associació Tornem Alego.