Nova edició de la Festa del Romesco a la Pobla de Mafumet

La competició gastronòmica tindrà lloc el dissabte 26 d’agost als jardins del Pavelló a partir de les 19 hores

Per . Actualitzat el

La Pobla de Mafumet reprèn el seu calendari de festes després que l’Ajuntament decretés, el passat divendres, l’ajornament dels actes festius previstos per al passat cap de setmana, en senyal de dol i solidaritat amb les víctimes dels atemptats que van tenir lloc a Barcelona i Cambrils.

El primer d’aquests esdeveniments és la tradicional Festa del Romesco que, aquest any, arriba a la seva 23a edició. En aquesta ocasió, la competició comptarà amb 17 parelles participants que elaboraran una cassola de romesco amb el seu toc personal i amb l’objectiu d’aconseguir el títol de “Mestre romescaire”.

 

Altres actes de les Festes d’Estiu són:

Fins al 25 d’agost: Torneig de futbol sala júnior. (Pista coberta del Complex Esportiu Municipal).

25 d’agost a les 20 h: Festa del pernil. Organitzada de manera anual per la Llar de Jubilats i Pensionistes de La Pobla. A més de degustar aquest producte tan típic i valorat, els assistents gaudiran d’un ball. (Pista coberta del Complex Esportiu Municipal).

26 d’agost a les 21 h: Cinema a la fresca amb la pel·lícula d’animació “Capità Calçotets” (Pista coberta del Complex Esportiu Municipal).

2 de setembre a les 21.30 h: Festa rumbera. Concert organitzat per l’Associació Gitana Cultural Satipen que comptarà amb l’actuació de Pedrito Santiago y Belén Junén. (Pista coberta del Complex Esportiu Municipal).