El Morell celebra a la plaça de la Font, una festa de carrer

La festa tindrà lloc el dissabte 26 d’agost i inclourà sopar a la fresca, karaoke i animació musical ‘remember’

Per . Actualitzat el

El dissabte 26 d’agost, a partir de les 21 h, tindrà lloc una nova celebració veïnal al Morell, una festa a la plaça de la Font. Aquesta iniciativa entra dins del programa per al foment de les festes de carrer, impulsat per l’Ajuntament del Morell, amb intenció de promoure aquest tipus de celebracions que permeten augmentar la cohesió social durant els mesos d’estiu, una tradició que s’havia anat perdent.

Els assistents a la festa podran optar a dues opcions de sopar: portar-lo de casa o comprar racions de pizza del Forn de la Plaça a un preu acordat.

A més del sopar, els veïns podran gaudir amb una sessió de karaoke i es divertiran amb l’animació musical d’un DJ, que oferirà un repàs als grans èxits dels anys 80 i 90.

A través d’aquesta iniciativa, el consistori morellenc -amb la col·laboració de l’Ajuntament- vol consolidar una tradició que va recuperar l’any passat i que, anys enrere, tenia una gran força als carrers del municipi.

Tots aquells que es vulguin apuntar a la festa ho poden fer al Forn de la Plaça.