Vila-seca instal·la desfibril·ladors a diferents espais públics

Els equips de cardioprotecció poden ser decisius en cas d’emergència

Per . Actualitzat el

Els 10 equips de cardioprotecció instal·lats recentment en diversos equipaments públics de Vila-seca es troben en espais visibles de la Casa Consistorial, les dependències de la Policia Local, als Centres Cívics i Culturals de la Pineda, del Colomí i de la Plana, a l’Estadi Municipal, als Pavellons Poliesportius Municipals de Vila-seca i de la Pineda, al Conservatori de Música i el Centre Municipal de Formació “Antic Hospital”.

Amb un pressupost anual de 18.150 euros en règim de lloguer, la instal·lació d’aquests desfibril·ladors i el seu manteniment, han anat acompanyats de la formació específica a un total de 80 persones que estan vinculades als diferents edificis, amb l’objectiu d’actuar eficaçment en cas d’una emergència.