S’obren les inscripcions per la 38a Peonada popular de Santa Tecla

La jornada esportiva tindrà lloc el pròxim 17 de setembre i potencia el vessant infantil i familiar

Per . Actualitzat el

Ja s’han obert les inscripcions de la 38a Peonada popular que se celebrarà dins el marc de Santa Tecla. La principal novetat d’enguany és que la Peonada s’alia amb les Supercurses, una jornada esportiva i festiva adreçada als infants i que compta amb el suport del Club Super3.

Els participants a la Peonada podran escollir entre dos circuits de 6.000 i 3.000 metres, que en ambdós casos sortiran de l’avinguda Vidal i Barraquer i recorreran diferents carrers del centre i la Part Baixa de la ciutat.

Pel que fa a les Supercurses, que també sortiran de l’avinguda Vidal i Barraquer, els infants de 3 a 14 anys podran completar recorreguts entre els 500 i els 1.200 metres dividits en diferents franges d’edat. La jornada es completa amb diferents activitats familiars fins a les 14 h, entre les quals destaquen una sessió de zumba i l’actuació dels personatges del Club Super3.

Les inscripcions es poden realitzar a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals (Riu Clar, Part Baixa – Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador) o, per Internet, a través de la pàgina web www.tarragona.cat/esports.

La recollida de dorsal i de la samarreta commemorativa tindrà lloc el divendres 15 de setembre de 18 a 20 h i el dissabte dia 16, de 10 a 20 h, en ambdós casos a la Piscina Municipal Part Baixa – Serrallo.