Els municipis del territori se solidaritzen amb les víctimes dels atemptats

Les banderes onegen a mig pal en senyal de dol

Per . Actualitzat el

Diversos municipis de la província han realitzat minuts de silenci amb motiu de l’atemptat terrorista d’ahir a Barcelona i Cambrils i com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes i les seves famílies.

A les 12 hores, a les portes dels consistoris de Tarragona, Salou, Vila-seca, Valls, Altafulla, el Vendrell, l’Arborç, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Móra d’Ebre i de Roda de Berà s’han dut a terme concentracions silencioses. Les banderes onejaran a mig pal fins diumenge com a senyal de condemna i rebuig als recents atacs terroristes.

Imatge del minut de silenci al Vendrell

Imatge dels 5 minuts de silenci a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Imatge de les banderes a mig pal a l’Ajuntament del’Arboç

Imatge dels 5 minuts de silenci a Móra d’Ebre

Imatge dels 3 minuts de silenci a Roda de Berà

Imatge dels 5 minuts de silenci a Salou

Imatge dels 5 minuts de silenci a Altafulla