Cinc terroristes abatuts a Cambrils quan feien un nou atropellament massiu

Un total de sis persones, tres mossos i tres civils, han resultat ferits en l’incident a quarts de dues de la matinada

Per . Actualitzat el

La jornada d’atacs terroristes a Catalunya ha continuat de matinada a Cambrils, on un nou grup de terroristes ha fet un nou atropellament massiu que ha deixat un total de sis persones ferides, tres mossos d’esquadra, dos civils i un terrorista que ha estat detingut. En l’incident els cossos policials han abatut a tres un total de 5 terroristes més, que durant una estona han estat a terra en una zona acordonada davant l’amenaça que portessin cinturons explosius.

L’incident ha tingut lloc a quarts de dues de la matinada al Passeig Marítim de la localitat del Baix Camp, quan una furgoneta ja començat a fer l’atropellament a les persones que s’hi trobaven a la zona. Aquesta però hauria bolcat al cap de pocs metres, tot impedint que la tragèdia fos més important. Al lloc dels fets han arribat agents policials que s’han enfrontat als terroristes, un grup de sis, cinc dels quals han estat abatuts al mateix Passeig Marítim, sent el sisè detingut. Poc després els Mossos han realitzat detonacions controlades dels explosius que portaven els terroristes, tot i que no es descarta que fossin falsos.

La població de Cambrils ha estat convidada a quedar-se a les seves cases, mentre que la gent que es trobava a la zona s’ha protegit dins dels establiments pròxims al passeig.