Torredembarra acull la setena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

Les proves es disputaran a la platja de la Paella els dies 19 i 20 d’agost

Per . Actualitzat el

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 s’endinsa en la recta final. El proper cap de setmana Torredembarra acull la penúltima prova del calendari. Tots els partits d’aquesta setena prova del campionat es disputaran a la platja de la Paella de Torredembarra els dies 19 i 20 d’agost. El campionat, que organitza la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), arriba a Torredembarra després de visitar les platges de Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Calella, Cunit i Cambrils.

El dissabte 19 d’agost pel matí es disputaran els partits de la fase prèvia amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, masculines i femenines. El dissabte per la tarda es disputaran els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 20 d’agost: pel matí les semifinals i per la tarda les finals. L’entrega de premis tindrà lloc després de la disputa de les finals. En paral·lel als partits del Vichy Catalan Vòlei Tour 2017 també es jugaran els encontres de l’Open FCVb per a jugadors amateurs: dissabte al matí els partits classificatoris i dissabte a la tarda les finals.

Vichy Catalan, name sponsor del torneig, ha desenvolupat una iniciativa per donar suport al vòlei platja i estimular l’afició envers aquest esport. En aquesta línia ha creat el hashtag #VichyCatalanVoley, on tots aquells que publiquin una foto a Twitter o Instagram utilitzant aquest hashtag, entraran automàticament en el sorteig d’una estada al Balneari Vichy Catalan i de fantàstics lots de productes.

A més d’aquesta iniciativa, Vichy Catalan muntarà a la platja de la Paella de Torredembarra una zona de descans per als jugadors i tots els assistents amb una àrea de promoció del vòlei platja (formada per una carpa i tres pistes), on s’oferirà degustació dels seus productes. Com a patrocinador principal del campionat, Vichy Catalan també obsequiarà a tots els participants amb el Welcome Pack Vichy (beguda+samarreta).

Per complementar el programa esportiu del Vichy Catalan Vòlei Tour 2017, la Federació també organitza diverses activitats a cada localitat on es disputen les proves del campionat que compten amb el suport de les oficines de turisme i de les institucions locals. A Torredembarra es pot visitar l’Espai Natural dels Muntanyans o el ric patrimoni indià de la localitat, entre d’altres atractius culturals i turístics.

El Vichy Catalan Vòlei Tour és una eina de promoció turística de primer nivell. El torneig fomenta l’activitat turística i econòmica de totes les poblacions costaneres on es disputa. Cada prova del campionat arrossega un miler de persones (entre esportistes i acompanyants) que fan una important despesa al comerç, l’hostaleria i la restauració de totes les platges que visita.

Després de Torredembarra el Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 visitarà Castelló d’Empúries el 2 i 3 de setembre, on es disputarà la gran final.