La Diputació de Tarragona dóna suport als centres d’educació especial

Vuit centres privats de les comarques tarragonines rebran una aportació per activitats complementàries i extraescolars

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona ha concedit ajuts a un total de vuit centres d’educació especial de titularitat privada de la demarcació amb una aportació global de 130.000 euros, destinada als seus programes d’activitats extraescolars i complementàries. Els beneficiaris són centres autoritzats pel Departament d’Ensenyament, que havien sol·licitat aquest ajut i que donen servei a alumnes de diferents municipis, concretament, Amposta, Móra d’Ebre, Reus, Tarragona i Tortosa.

Les activitats complementàries i extraescolars que ofereixen els centres d’educació especial representen un gran suport dins de la tasca de desenvolupament personal i de socialització de l’alumnat.  Entre aquestes activitats hi ha estades de colònies, caninoteràpia, ball, hidroteràpia, sortides, activitats musicals, piscina o activitats d’estimulació. L’aportació de la Diputació de Tarragona permetrà cobrir el 60% del cost d’aquests programes.