Es reparteixen cubells per reciclar els envasos a les guinguetes de platja de Salou

La iniciativa de l’Ajuntament de Salou i ECOEMBES pretén millorar la gestió dels residus per part dels grans productors

Per . Actualitzat el

Les guinguetes de platja de Salou ja compten amb contenidors específics per a reciclar envasos lleugers. S’han repartit fins a 78 cubells i contenidors petits per reciclar els envasos entre bars i restaurants. S’ha previst una segona fase on es visitaran 193 establiments més. Tots ells, anteriorment, van rebre unes jornades informatives, comerç a comerç, on es va buscar la complicitat dels establiments i que finalitzen ara amb el repartiment del material necessari per a poder portar a terme un correcte reciclatge.

La intenció de la campanya organitzada entre ECOEMBES i l’Ajuntament de Salou és augmentar el reciclatge d’envasos lleugers (contenidor groc) dels quals el juliol se’n van recollir 95 tones, un 26% més que el juliol del 2016. Malgrat tot, des de l’àrea de Medi Ambient es busca augmentar aquestes dades i s’estan estudiant nous sistemes de recollida que facilitin l’increment de les dades de recollida.