Altafulla celebra la XX Fira d’Artesans

La tradicional fira se celebrarà del dijous 17 al diumenge 20 d’agost

Per . Actualitzat el

Altafulla celebra, dins de les activitats previstes per aquest estiu, la XX edició de la tradicional Fira d’Artesans, que tindrà lloc els dies 17, 18, 19 i 20 d’agost de 18 a 24 h a la zona de les Eres, darrere del castell.

Aquesta és una fira compromesa amb l’artesania tradicional i contemporània, a un entorn inigualable i amb un programa ple d’activitats diverses perquè en gaudeixi tota la família: zona d’artesania infantil, jocs, rondallaires, granja infantil…

La fira, que donarà el tret de sortida aquest dijous 17 d’agost, quedarà inaugurada a les 19 h de la tarda per una comitiva d’autoritats municipals i pels principals representants del col·lectiu d’artesans.

 


ÚLTIMA HORA: A causa dels darrers esdeveniments, en una reunió de crisi celebrada a primera hora d’aquest matí entre el govern, l’oposició, el sotsinspector de la Policia Local, i el coordinador de la Brigada Municipal, s’ha decidit mantenir la celebració de la XX Fira d’Artesans fins diumenge 20 d’agost, en horari de 18h a 24h. Com a mesura cautelar i de respecte a les víctimes, però, s’ha decidit suspendre tot tipus d’espectacle, ja siguin tallers i activitats infantils o actuacions musicals.

Durant els tres dies que resten de fira, s’incrementarà la presència policial als accessos, i es reforçaran totes les possibles entrades amb vehicle per garantir-ne la seguretat ciutadana.