Finalitzen els treballs de millora dels accessos a la Cala Font

Les obres d’adaptació de la zona deixen la caleta amb millor accessibilitat

Per . Actualitzat el

Cala Font torna al seu aspecte inicial després de mesos de treballs per a l’adaptació de la zona a les necessitats dels seus visitants. L’enderrocament de l’antic edifici de la Cala ha estat l’inici d’una sèrie de treballs que han finalitzat amb la implantació d’una tanca perimetral per evitar caigudes així com també obres per delimitar i protegir les escales d’accés.

L’Ajuntament de Salou ha estat l’encarregat d’aquesta adaptació que s’ha basat en quatre fases: la primera va consistir en l’enderroc de l’antic edifici restaurant que s’erigia en una de les cantonades de la platja de la Cala Font. Després de la demolició de l’edifici es va deixar al descobert una antiga cova excavada a la pedra. Per aquest motiu, el segon pas ha estat la implantació de barrots en aquesta cova evitant el seu pas. També, s’ha portat a terme la col·locació d’una tanca a les escales, les quals s’han aprofitat de l’antic  restaurant, juntament amb una barana que facilita l’entrada a la zona. Finalment s’ha realitzat una adaptació de la platja amb el revestiment del mur de taulons de fusta, a la part de les escales que s’han pogut mantenir com a resultat de l’enderroc. Per la regidora de Platges, Julia Gómez, «estem davant una actuació més que pretén millorar els serveis que prestem als banyistes i en concret aportar un aspecte visual més acurat a aquest bonic indret de Cap Salou».

El cost total dels treballs que s’han desplegat en aquest indret superen els 22.000 euros de pressupost.