Una explosió en una botiga del carrer Rovira i Virgili deixa 4 ferits

L’explosió s’ha produït passades les 12:30 i deixa dos ferits greus i dos de lleus

Per . Actualitzat el

Una màquina expenedora de begudes d’una botiga de vending 24 hores, ha explotat aquest migdia al carrer Rovira i Virgili de Tarragona. La deflagració ha deixat dos ferits greus que han estat enviats a l’Hospital Joan XXIII i dos lleus que han estat traslladats a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona. El carrer ha quedat completament tallat pels serveis d’emergència, fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 4 unitats del Servei d’Emergències Mèdiques, 6 vehicles dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona. Operaris treballaven a l’interior de la botiga quan s’ha produït l’explosió. Els Mossos estan investigant els fets.