L’esperit de la mítica sala P16 tornarà al setembre amb una festa

El Festival se celebrarà el 9 de setembre encara amb el lloc per confirmar

Per . Actualitzat el

Els nostàlgics de les nits de festa a la discoteca P16, també coneguda com a Sala Estrella, tindran una oportunitat d’or per retrobar-se amb vells amics i gaudir de bona música i sorpreses gràcies al ‘Festival Remember P16‘ que se celebrarà el pròxim 9 de setembre, encara amb el lloc per confirmar.

Els promotors del ‘Festival Remember P16‘ encara estan acabant de tancar diversos aspectes logístics, tot i això, ja han avançat que la festa durarà aproximadament 12 hores, que es durà a terme en un lloc «màgic» de Tarragona, que hi haurà piscina i que comptarà amb la presència de moltes cares familiars, dj‘s reconeguts d’arreu i moltes sorpreses.

La sala situada al Polígon Francolí, va tenir els seus inicis a la platja de l’Arrabassada, i va tancar les portes fa aproximadament 7 anys.

Podeu seguir les novetats del Festival mitjançant aquest enllaç.