L’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla estrena nou local social

El nou local està situat a la Pallissa del carrer Vinyet

Per . Actualitzat el

El regidor de Comerç a l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, i el nou president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, han presentat aquest matí la nova seu social de l’entitat que s’ubica a partir d’ara a l’acabada de reformar Pallissa del carrer Vinyet.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Altafulla ha cedit l’ús d’aquest espai a ATECA, que l’utilitzarà tots els dilluns al matí, de 10 a 13 h, per atendre els seus associats. Segons ha explicat el regidor Jaume Sànchez, la cessió neix arran de la necessitat de tenir «més presència comercial» de l’entitat de cara al municipi, i especialment, als seus associats.

Per la seva banda, Josep Maria Lloret, ha recordat que una de les mancances que tenia l’entitat, des que fa uns mesos es va gestar la nova junta, era «una oficina on poder atendre els nostres associats». Amb la finalitat de ser «més propers» als comerciants i empreses associades a ATECA, l’oficina del carrer Vinyet atendrà tots els matins de dilluns, i si s’escau, segons ha avançat, també a la tarda.

La Pallissa del carrer Vinyet, inaugurada el passat novembre del 2016, a banda de funcionar a partir d’ara com a oficina oberta d’ATECA, també és l’espai de reunió dels grups polítics municipals, i espai de networking per a emprenedors. A partir d’aquest any, també, està previst que es «llogui a persones emprenedores i a empreses” que contribueixin a la generació d’activitat empresarial al territori.