Les proves d’Humor Amarillo arriben a La Pobla de Mafumet

La gimcana forma part de les diferents activitats programades pel mes d’agost

Per . Actualitzat el

Les Festes d’Estiu tornen a La Pobla de Mafumet amb una proposta d’allò més divertida i esbojarrada: la gimcana d’Humor Amarillo que, el pròxim dissabte 12 d’agost, estarà a disposició d’adults i joves. Tots els participants podran reviure i protagonitzar algunes de les proves més destacades i recordades del famós programa televisiu. Paral·lelament, els infants tindran el seu propi espai de diversió amb el parc d’inflables.

Totes dues propostes estaran ubicades a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal i obriran portes a les 18 hores. A més, al matí, grans i petits podran refrescar-se i riure amb el tobogan aquàtic que, de 10 a 14 hores, estarà ubicat al Camí de l’Horta.

Les Festes d’Estiu tornaran una setmana després, el 19 d’agost, amb dues propostes més: a la tarda, la Festa del Romesco arribarà a la seva 23a edició per demostrar la bona mà que els pobletans i les pobletanes tenen amb aquesta recepta tradicional. Els interessats a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció a l’Ajuntament, fins aquest dijous dia 10.

Un cop finalitzada la Festa del Romesco, grans i petits podran acudir a la pista coberta del CEM on, a partir de les 21.30 hores, donarà inici la Rumba a la fresca, un concert que comptarà amb l’actuació de Miguelito Amaya i de Junén. Activitat organitzada per l’Associació Gitana Cultural SATIPEN, i amb la col·laboració del pobletà Bar Los 7 Enanitos, així com de l’Ajuntament del municipi.

Per acabar el mes d’agost, s’oferiran dues propostes més: el torneig de futbol sala júnior, que tindrà lloc del 21 al 25 d’agost, i una nova sessió de cinema a la fresca, la nit del 26 d’agost, amb el divertit film “Capità Calçotets”.


Al setembre continuen les Festes d’Estiu

Amb propostes tan interessants, com el concurs Foto jove d’Instagram, la Holy Party, que tornarà a La Pobla l’1 de setembre després de l’èxit de l’any passat; o bé la imprescindible Paella Popular, que tindrà lloc el 9 de setembre (termini d’inscripcions del 16 al 25 d’agost), el setembre seguirà sent motiu de celebracions a La Pobla de Mafumet.