Èxit de participació a la 3a edició de “L’Arboç es mou”

Més de 300 arbocencs han practicat alguna de les 15 activitats esportives ofertades dins del programa solidari

Per . Actualitzat el

La tercera edició del programa d’activitats lúdiques solidàries “L’Arboç es mou”, on més de 300 persones han pogut gaudir d’alguna de les activitats, tanca amb gran èxit de participació.

“L’Arboç es mou” s’ha dut a terme del 3 al 28 de juliol a diferents punts de la vila. Les activitats oferides en aquesta tercera edició han estat iniciació al pàdel, ioga, pilates, jocs populars i activitats lúdic-esportives, jocs d’aigua, basquet i futbol al carrer, sortides amb BTT, tir amb arc, caminades, zumba. Totes elles han tingut un bon nivell d’acceptació, sobretot les activitats d’equip entre els infants i joves i, el ioga i les caminades entre el públic adult.

En el vessant solidari, tots els ingressos de “L’Arboç es mou” han anat destinats a l’organització de la 2a Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel diumenge 1 d’octubre. Les inscripcions per aquesta cursa solidària es poden realitzar al web www.athleticevents.net o presencialment al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura.

“L’Arboç es mou” és una iniciativa creada per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i el Consell Esportiu del Baix Penedès.