S’omplen els apartaments turístics de Tarragona ciutat

L’afluència de turisme familiar situa la plena ocupació en aquest tipus d’allotjament, segons TarragonaSuites

Per . Actualitzat el

El sector dels apartaments turístics viu un estiu de màxima activitat a la ciutat de Tarragona tant pel que fa a nivells d’ocupació com per la diversitat dels mercats de procedència dels seus clients. Segons dades aportades per Tarragona Suites, empresa familiar del sector amb una vuitantena d’apartaments turístics a la capital tarragonina, l’ocupació als seus immobles ha estat del 95% aquest mes de juliol i les reserves realitzades fins al moment apunten a una plena ocupació per al mes d’agost. Segons l’empresa, «aquestes dades confirmen la demanda dels visitants de la ciutat en aquesta tipologia d’allotjaments». L’ocupació als apartaments turístics de Tarragona ja va ser de més de 70% durant els mesos previs a la temporada turística alta.

Atractiu per al turisme familiar estranger i per al domèstic

Durant aquests darrers mesos l’oferta d’apartaments turístics de Tarragona Suites ha tingut un 56% de clients internacionals i un 44% procedents dels mercats domèstics de Catalunya i Espanya. Pel que fa al turisme internacional, un 15% correspon a França, un 9% al Regne Unit, un 5% a Argentina, un 4% a Alemanya, un 3% a Itàlia, i un 2% a visitants procedents de llocs tan llunyans com Austràlia i Canadà. Els apartaments de Tarragona Suites han tingut també durant el darrer any clients de Xina, Irlanda, Estats Units, Croàcia i dels Emirats Àrabs, entre d’altres.

Tarragona Suites és una empresa pertanyent al Grupo Rosell que gestiona un total de 80 apartaments turístics de la ciutat de Tarragona amb l’objectiu de contribuir a posicionar la capital tarragonina com a destinació turística familiar de primer nivell. La seva oferta compta amb immobles de, ideals per al turisme familiar i per a particulars que visiten Tarragona per oci o per motius laborals i de negocis. El parc d’habitatges de Tarragona Suites s’ha consolidat aquest 2017 arribant a una vuitantena d’apartaments en espais emblemàtics de la capital tarragonina.