PortAventura World i Grup Miquel donen 3.742 litres de llet a la campanya «Cap nen sense bigoti»

Aquesta causa solidària liderada per l’Obra Social “la Caixa” en favor del Banc dels Aliments de Tarragona

Per . Actualitzat el

La Fundació PortAventura també s’ha posat el bigoti per una bona causa. PortAventura World i Grup Miquel no han dubtat a sumar-se a la campanya «Cap nen sense bigoti», de recollida de llet per a famílies en risc d’exclusió social, i ha donat 3.742 litres de llet per aquesta causa solidària liderada per l’Obra Social “la Caixa” en favor del Banc dels Aliments de Tarragona.

Es tracta de la resposta d’aquesta companyia a la crida que ha fet l’Obra Social “la Caixa” a empreses de sectors com el de la restauració i l’alimentació perquè s’uneixin a la mobilització aportant llet, que serà repartida pel Banc dels Aliments entre els seus beneficiaris. D’aquesta manera, l’empresa col·labora amb la campanya que pretén posar solució al dèficit de llet que pateixen més de 215.000 persones ateses pels bancs d’aliments catalans, 37.000 dels quals són nens d’entre 1 i 16 anys, que podrien veure afectat el seu creixement a causa d’aquesta mancança. A Tarragona, el Banc dels Aliments atén a 36.121 persones en risc d’exclusió social. Els 3.742 litres donats per Fundació PortAventura s’entregaran al Banc dels Aliments de Tarragona perquè els distribueixin a les famílies que més ho necessiten a la província.