Grupo Rosell, una empresa implicada amb Tarragona

Amb les marques TarragonaSuites i TarragonaExplore, el grup col·labora amb iniciatives d’entitats tarragonines com la fundació Afanoc, el Nàstic, el Golf Costa Daurada i la TAP

Per . Actualitzat el

No només les grans empreses com ara Repsol, Dow Chemical o el Port de Tarragona desenvolupen accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) al territori. Hi ha empreses familiars, com la tarragonina Grupo Rosell, que també aposten per la col·laboració amb entitats de la ciutat amb l’objectiu de tirar endavant projectes d’àmbit social, cultural, esportiu o d’oci. «Volem contribuir amb la societat civil i dins de les nostres possibilitats perquè Tarragona tiri endavant com a ciutat dinàmica, viva, solidària i d’interès per al visitant», afirma Iñigo Rosell, president de Grupo Rosell, especialitzat en el sector turístic amb la gestió de més de 70 apartaments a la capital tarragonina.

Des que Grupo Rosell va posar en marxa la seva línia d’apartaments turístics, la primavera de 2016, l’empresa ha signat acords i patrocinis amb diverses entitats de la ciutat. En destaca el conveni amb Afanoc, associació destinada al suport a nens amb càncer, que serà receptora d’una aportació econòmica procedent de la recaptació feta als turistes que s’allotgen als apartaments de Tarragona-Suites al llarg de tota la temporada. Grupo Rosell també ha entrat en el món de la dinamització de la Tarragona esportiva convertint-se en el patrocinador de les seccions de tennis i de patinatge del Nàstic o, en l’àmbit de l’oci familiar, amb el Festival MiniPop. El Club de Golf Costa Daurada és una altra de les institucions que rep la col·laboració de Grupo Rosell en els seus tornejos de caràcter social. Grupo Rosell també és patrocinador de l’oferta cultural programada per la Tarraco Arena Plaça (TAP). «Creiem en Tarragona i en la gent que fa coses per la ciutat», diu Rosell, que aquest agost obrirà a la Part Alta l’espai Fefu Forès, una nova sala d’exposicions i mostres per a artistes locals i del territori.