Firagost, la gran festa del camp català, a Valls

Més de 350 expositors i diferents actes durant els dos dies

Per . Actualitzat el

Valls celebra aquests dies la Firagost 2017, la 63a Fira-Exposició del Camp Català, que acull més de 350 expositors en un espai ocupat de més de 40.000m² al carrer Germans Sant Gabriel hi ha els estands institucionals; a la plaça del Quarter, carrer Francesc Català Roca i carrers del voltant es presenta una àmplia exposició de ceràmica, artesania i parades diverses; al carrer del Teatre es troben els estands d’embotits i alimentació artesanal; al passeig de l’Estació i en un tram del carrer Vallvera, una destacada mostra de maquinària agrícola i vehicles, amb totes les novetats amb maquinària i automoció. Les exposicions resten obertes fins dimecres dia 2 d’agost al voltant de 2/4 de 9 del vespre.

També acull l’Exposició de Bonsais organitzada per l’Associació Tarragona Bonsai, al Pati de Sant Roc i la X Mostra de Cerveses Artesanes a Valls juntament amb la II Mostra de Food Trucks, a la Plaça El Pati. A més Firagost 2017 es complementa amb un conjunt d’actes. A continuació detallem els que tindran lloc aquest dimecres, dia 2 d’agost:

9 h Kursaal. Mercat Tracte Equí.
11 h Passejada amb ponis i carrets.
18 h Jornada tècnica “Control d’higiene i d’ús de productes fitosanitaris”
18,30 h Ajuntament. Acte institucional de la celebració dels 50 anys de l’agermanament de Valls i Andorra la Vella.
18,30 h Plaça President Companys (El Fornàs) XV Exhibició Canina.
20,15 h Plaça del Blat, castells amb les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls.