El festival Música a la Vila arrenca aquest dimecres al Vendrell

Fins al dia 30 d’agost la plaça del Tívoli acull diferents concerts de música tradicional dins la 29a edició d’aquest festival

Per . Actualitzat el

La 29a edició del festival de música tradicional Música a la Vila començarà aquest dimecres 2 d’agost, a les 22 h, a la plaça del Tívoli del Vendrell, amb el grup Criatures, que presentarà el seu nou projecte titulat Taumàtrop. Aquest duet, guanyador del concurs Sons de la Mediterrània del 2016, està integrat per MarçalRamon (acordió diatònic) i Ivó Jordà (gralla), i en aquesta actuació comptarà amb la col·laboració especial de Marcel Casellas (contrabaix) i Marc Vall (bateria).  Amb el seu concert, aquest duet ens vol acompanyar a viatjar al món de la senzillesa, la naturalitat i la delicadesa. En cas de pluja, aquest concert es farà a l’Auditori del Tívoli, situat a la mateixa plaça del Tívoli.

El dimecres 9 d’agost hi haurà un concert doble: un a les 8 de la tarda, de caràcter familiar, amb els Francolins, i el de l’hora habitual, a les 10 de la nit, amb els mateixos Francolins acompanyats de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, que presentaran el seu projecte conjunt Un francolí a Ítaca.

El dimecres 16 d’agost, serà el torn de l’acordionista Guillem Anguera que, amb la companyia de diversos músics de luxe, presentarà el seu primer treball en solitari 14 Km.

El dimecres 23 d’agost els Marsupialis tocaran diverses melodies que els han seduït durant tots aquests anys de voltar per diversos indrets, com pasdobles, xotis, americanes, rumbetes,…

I el dimecres 30 d’agost, el compositor i intèrpret Jordi Molina presentarà el seu projecte més personal Matèria del temps, on el so instrumental de la tenora lidera un conjunt de músics d’alt nivell, amb música d’autoria pròpia que és d’arrel però que mescla diversos llenguatges i influències.