Cinquanta ferits, un en estat greu, a l’Estació de França de Barcelona

Un tren procedent de Sant Vicenç de Calders ha xocat contra el topall de la via

Per . Actualitzat el

Aquest divendres, a les 7,15 hores, un tren de la línia R2 sud i procedent de Sant Vicenç de Calders (Baix Penedès) ha xocat amb el topall final de la via a l’estació de França de Barcelona. A conseqüència de la topada una cinquantena de persones han resultat ferides, una de les quals en estat greu. No hi ha cap víctima mortal. Efectius del SEM s’han desplaçat fins a l’estació per a atendre els ferits i Protecció Civil ha activat l’alerta del pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril Ferrocat

D’altra banda, l’Ajuntament de Barcelona ha activat el seu protocol d’actuació per múltiples víctimes i fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat 11 dotacions dels Bombers de Barcelona, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i nou patrulles dels Mossos d’Esquadra. Els consellers d’Interior, Joaquim Forn, i de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, són a l’estació de França i també està previst que hi arribi en les pròximes hores el ministre de Foment, Íñigo de la Serna.