L’any 2018 ens podrem comprar el Seat Tarraco?

La marca dona a conèixer els nou finalistes per posar nom al seu nou model, entre els quals hi ha el de Tarraco

Per . Actualitzat el

Segons el diari Expansión, la marca d’automòbils Seat ha donat a conèixer els finalistes de la iniciativa #SeatbuscaNombre per triar el nom del seu pròxim model SUV, que començarà a comercialitzar el pròxim any.

Finalment ha seleccionat nou noms entre les 10.130 propostes de topònims de la geografia espanyola, entre els quals es troba el de Tarraco. La resta de candidats són  Abrera, Alborán, Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa i Teide.

El pròxim 12 de setembre, en el marc del Saló Internacional de l’Automòbil Frankfurt, la marca donarà a conèixer el nom dels candidats que passaran a la darrera fase. Des del mateix dia 12 i fins al 25 de setembre s’obrirà una votació popular a través de la web i abans del dia 15 d’octubre ja es coneixerà el nom del guanyador.

La tradició de Seat de posar als seus vehicles el nom de llocs de la toponímia espanyola es va iniciar el 1982 amb el Ronda i ha continuat fins avui amb l’Arona, presentat el passat 26 de juny a Barcelona. És la primera vegada que el nom d’un dels models de la marca és triat per votació popular.