‘Roda de Berà contra el càncer’ se celebrarà el diumenge vinent

A causa de les fortes pluges de diumenge passat, l’esdeveniment es va ajornar i finalment tindrà lloc el diumenge que ve a la tarda

Per . Actualitzat el

Roda de Berà recaptarà fons per a la lluita contra el càncer fent esport. El mal temps que va fer diumenge passat va obligar a anul·lar l’esdeveniment ‘Roda de Berà contra el càncer’ que s’havia de celebrar al camp de futbol a partir de les sis. Finalment, els organitzadors, l’Ajuntament, el Punt d’Informació Juvenil, l’associació juvenil Roda Jove, la Penya Blaugrana, el Club Atlètic Roda de Berà i el centre Thalassa Fitness, van decidir que la jornada solidària se celebrarà el diumenge, 30 de juliol.

La cita s’iniciarà al camp de futbol municipal a partir de les sis de la tarda amb els partits infantils, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. Seguidament, a les set, de la mà de Thalassa Fitness començarà una masterclass de zumba. El plat fort de la tarda, el partit de futbol contra el càncer, arribarà a partir de dos quarts de vuit.

El preu de l’entrada solidària serà de 3 euros, tant per al públic assistent com per als mateixos jugadors, atès que tots els fons recaptats es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. També es podrà col·laborar mitjançant l’urna solidària que hi haurà al camp de futbol, amb la participació en la rifa o bé comprant la samarreta solidària de l’esdeveniment, enguany de color vermell.