Torredembarra impulsa un pla de millora dels parcs infantils i zones d’esbarjo

Per fer-ho, l’Ajuntament disposarà d’un pressupost de 50.000 euros

Per . Actualitzat el

La regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra té previst desenvolupar en els propers mesos un ampli pla de millora dels parcs infantils i zones d’esbarjo del municipi. El regidor responsable d’aquesta àrea, Valeriano Pino, ha explicat que s’actuarà principalment en set parcs i es disposarà d’un pressupost de 50.000 euros, previstos en un nou paquet d’inversions.

Les actuacions previstes són les següents:

Nou parc a la zona dels Munts (carrer Montmell): s’instal·laran elements d’esbarjo, tanques de fusta per a la seva protecció i mobiliari urbà.

Parc del Munts (Av. Galera): renovació d’alguns elements d’esbarjo i instal·lació d’un parc de salut, renovació de mobiliari.

Parc de la plaça de l’Aragó: es retirarà la pedra del terra i s’instal·larà escuma, d’aquesta manera s’aconseguirà que sigui més accessible, còmode i net.

Parc de Sant Jordi: canvi de mobiliari i incorporació d’elements infantils. S’està estudiant com millorar l’accessibilitat.

Zona verda del carrer de Galceran: tancament de fusta i instal·lació de mobiliari.

Parc del Molí de Vent: tancament de la part superior, instal·lació d’un parc de salut, instal·lació de tanca protectora entre els diferents nivells, renovació i instal·lació de mobiliari, instal·lació d’elements per a nens i nenes amb diversitat funcional.

Parc de la platja (Baix a Mar): instal·lació d’un petit rocòdrom a la sorra.

El regidor Valeriano Pino també ha comentat que en tots els parcs que sigui possible (per la seva accessibilitat) s’instal·larà, de manera progressiva en els pròxims anys, elements per a persones amb diversitat funcional. L’objectiu és tenir el màxim nombre de parcs integradors possible.