L’Arboç informa sobre la recollida «porta a porta» de la brossa

Posa en marxa una campanya informativa adreçada al sector comercial, el sector industrial i la població en general

Per . Actualitzat el

El municipi de l’Arboç sempre s’ha distingit pels seus bons resultats en l’àmbit comarcal i penedesenc pel que fa al sistema de recollida de residus.

Segons dades de l’Agència de Residus de Catalunya corresponents a l’any 2015, les darreres publicades, la producció de residus a l’Arboç és de 0,9 kg/habitant i dia i el percentatge de recollida selectiva és del 58,6%.

Amb l’objectiu de millorar encara més aquests bons resultats, aquest mes de juliol de 2017 s’ha posat en marxa una nova campanya informativa adreçada al sector comercial, el sector industrial i la població en general.

Una informadora ambiental visitarà els establiments comercials i industrials per explicar-los com funciona el sistema de recollida i respondre tots els dubtes que puguin sorgir. Posteriorment, la informadora ambiental farà un seguiment dels residus que genera cada establiment.

Pel que fa a la població general, es realitzarà un seguiment de les àrees d’emergència, informant a tots els usuaris de les normes d’utilització i de la prohibició estricta de deixar-hi andròmines. Tanmateix, també es recordarà a tothom el calendari de recollida tant del «porta a porta» com dels serveis municipals de recollida d’andròmines, restes vegetals i deixalleria mòbil.

Aquesta campanya té una durada de sis mesos i es realitza de manera conjunta entre l’Ajuntament de l’Arboç i l’empresa Elane gràcies a un conveni de col·laboració signat amb aquesta finalitat.