La Cambra de Comerç organitza la primera Fira de l’Ocupació

Tindrà lloc a l’Espai Jove Kesse de Tarragona el dia 26 de juliol en horari de 9 a 14 hores

Per . Actualitzat el

La Cambra de Comerç de Tarragona posarà en marxa, el 26 de juliol, la primera edició d’una iniciativa inèdita, la Fira de l’Ocupació. Un projecte que s’emmarca dins el Programa Integral de Cualificación y Empleo, PICE, neix amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i té per objectiu presentar als joves, inscrits a la Garantía Juvenil, tot un seguit de propostes per ajudar-los a trobar feina mitjançant tallers i conferències de la mà de grans firmes com són: Decathlon, El Corte Inglés, Elix Polymers, Leroy Merlin, Mercadona, PortAventura i Primark. La Fira de l’Ocupació tindrà lloc a l’Espai Jove Kesse de Tarragona (Sant Antoni Maria Claret, 12-14) en horari de 9 a 14 hores.