La Móra dedica un rap a l’Ajuntament

El cantant Andrés Lahoz posa sobre la taula les mancances del barri

Per . Actualitzat el

El vídeoclip 11 Quilòmetres ha estat realitzat per l’artista local Andrés Lahoz i editat per l’Associació de veïns de la Móra-Tamarit que expliquen que «la motivació principal del rap és donar a conèixer la Móra-Tamarit i les seves mancances pel que fa a instal·lacions al barri, per cridar l’atenció de l’Ajuntament de la ciutat i donar-lo a conèixer a la premsa, ràdio i televisió, per despertar les sensibilitats». Comenten que «cantant en RAP ens ha semblat un sistema simpàtic de donar a conèixer la nostra realitat del barri i donar-li a més un punt còmic-sarcàstic, però en el fons simpàtic». I apunten que «no pretenem ofendre a ningú, ja que sempre ens ha agradat informar seriosament, però ens ha semblat que aquest sistema podria ser-nos útil i simpàtic».