Qui no recicli o llenci brossa fora dels contenidors serà sancionat

Les darreres setmanes s’han duta terme accions informatives porta a porta a la ciutadania i als comerços

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou ha informat als ciutadans de Salou sobre la nova contracta de residus tant per carta com a través dels punts informatius. S’han repartit 718 cubells per reciclar la matèria orgànica pels ciutadans que no en tenien d’anteriors campanyes o pels que viuen en zones on fins ara no es feia la recollida de la recollida de la matèria orgànica.

També s’han fet 720 visites a activitats comercials per tal de recordar-los la correcta gestió dels residus i oferir-los material informatiu de suport. Cal destacar els 53 desplegables repartits a hotels, pensions, aparthotels i càmpings per fomentar activitats cíviques com separar correctament els residus. També s’han repartit 2000 cartells amb el mateix esperit.

Un cop informats als ciutadans i als establiments l’Ajuntament ha començat a instruir processos sancionadors per a qui faci un ús indegut dels contenidors o abandoni brossa fora d’hora o de lloc.

Les sancions aniran de 100€ a 300€ en una primera fase, però el cost del mal ús de la via pública anirà augmentant si es considera que aquestes quantitats no són suficients.